Va astept in fiecare zi, sa povestim, sa impartasim bucurii, suferinte sau realizari si sa facem schimb de experienta in diverse domenii. ASA, CA FETELE!
18 mar. 2014
Reteta 1 - BUDINCA DE CARTOFI SI BRANZA
Acest fel de mancare poate fi servit la cina sau la micul dejun.
Avem nevoie de :
- 1 kg cartofi
- 1 kg barnza ( vaca sau oaie )
- o cana lapte
- 6-8 oua ( dupa posibilitati)
- 2 linguri ulei
Se curata cartofii si se taie cubulete. Se spala bine si se pun la fiert. Cand sunt gata ii scoatem si ii punem la scurs pana se racesc. Intre timp batem ouale, le amestecam cu branza data prin razatoare si cu cana de lapte. Dupa ce am omogenizat ouale, barnza si laptele, adaugam cartofii. Ungem o tava cu ulei, pumen preparatul in ea si o bagam in cuptor.
Coacem budinca la 200 de garde, pana se rumeneste.
Se poate servi calda la cina sau rece a doua zi la micul dejun.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Adauga un comentariu...