4 iun. 2014

Cum sa curatam cartofii noi rapid si fara a ne pata mainile...




Cartofii noi sunt foarte deliciosi si pot fi serviti ca garnitura la orice fel de mancare. Ii putem praji in baie de ulei si apoi le putem pune marar si astfel obtinem o cina minunata. Pot fi serviti lanaga o salata delicioasa de varza sau de rosii.Desii sunt atat de gustosi, curatarea lor poate fi o corvoada pentru gospodine. Se curata foarte greu si lasa pete pe maini. Eu am gasit o solutie pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Spal cartofii cu un burete de sarma sub jet de apa calduta. Cartofii raman curati si mainile raman la fel de frumoase.


Va doresc spor la treaba si  POFTA BUNA!

Un comentariu:

  1. buna, eu ii frec cu partea tare a buretelui de vase , coaja ramane partial si le da cartofilor un gust si mai bun dupa gatire
    Liliana

    RăspundețiȘtergere

Adauga un comentariu...